woensdag 12 september 2007

Holland Sanga


Sri Sri Guru Gaurangau Jayatah


Het doel van Holland Sanga’s blogspot is o.a. om u op de hoogte te houden van activiteiten gehouden door de Nederlandse volgelingen en discipelen van Srila Bhaktivedanta Narayan Gosvami Maharaj. Srila Maharaj behoort tot een traditie van geestelijke leraren (parampara) wiens geschiedenis terugvoert tot vóór de schepping van dit universum.

Regelmatig zullen er essays gepost worden om een overzichtelijk blik te geven op het klassieke onderricht van bhakti-yoga, de yoga van universele liefde, zoals uitgedragen door Sri Caitanya Mahaprabhu in de 15e eeuw. De authentieke leer van Sri Caitanya Mahaprabhu en de heilige geschriften worden tot op de dag van vandaag onvertroebeld vertegenwoordigd door Srila Narayan Gosvami Maharaj, het kroonjuweel van de hedendaagse spirituele leraren.



Deze blogspot is bedoeld voor degenen die zoeken naar informatie over permanente vreugde, schoonheid en liefde, maar zich realiseren dat dit nooit gevonden kan worden in een wereld waar de dood het laatste woord heeft. Met essays van verschillende filosofen en spirituele leraren zal er een verhelderende kijk ontstaan voor de lezer.

Vaisnavebhyo Namo Namah

1 opmerking:

Haribol zei

very good! Veel succes met je blog. Nu nog zorgen dat ie (veel)
gelezen wordt!
rags